Scandinavian Brass And Woodwind, i daglig tale SBW, blev stiftet af musikpædagog Palle Clausen og instrumentmager Herbert “Horn” Petersen den 13. august 1978. Dengang lå forretningen i Store Kongensgade 67. Stedet blev hurtigt kendt som ét af landets førende forhandlere af blæseinstrumenter. Efter nogle år skiltes Horn og Palle og Palle fortsatte driften af SBW på egen hånd.

Jeg begyndte som voksenlærling i SBW i sommeren 1995. Otte år senere ønskede Palle at gå på pension og efter moden overvejelse besluttede jeg mig for at overtage forretningen. Således genåbnede SBW efter 4 måneders lukning den 12. juli 2003 i et kælderlokale i Nørre Farimagsgade 31. Siden flyttede vi til nr. 21 på samme gade. Den 1. december 2015 åbnede vi på en ny adresse på Vennemindevej 28, 2100 København Ø, og herfra driver vi fortsat forretningen.

Siden september 2016 har denne hjemmeside dannet grundlaget for vores handel på internettet. Formålet med siden er også, at give dig som kunde, et indtryk af SBW som det tager sig ud i dag, og forretningens medarbejdere.

Velkommen i SBW.

Asger Nielsen

Asger Nielsen
Om Asger Nielsen

Asger Nielsen er indehaver af SBW, og har været i firmaet siden 1995. Asger er specialist i baryton og euphonium, og spiller baryton i Concord Brass Band som eliteamatør. Desuden har Asger været afløser i Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Den 12. juli 2003 videreførte Asger firmaet fra Palle Clausen, som stiftede SBW i 1978.

profil billeder Benny Rasmussen

Benny Rasmusen
Om Benny Rasmussen

Benny Rasmussen har været tilknyttet SBW siden starten af 90'erne. Benny er specialist i tuba, og underviser på flere musikskoler. Derudover fungerer Benny som freelancemusiker, og afløser bl.a. i Prinsens Musikkorps.Slesvigske Musikkorps og Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Benny er også kapelmester i Tyrolerband.

Om Scandinavian Brass And Woodwind